Domov
Sintaksa d.o.o.
Križna ulica 17
1000 Ljubljana
+386 590 51 755
+386 590 51 756
Domov Domov Storitve Partnerji Zaposlitev Kontakt
NAŠI POSLOVNI PARTNERJI
LANDIS+GYR,    ENERDAT-S
Domov V sodelovanju z Landis+Gyr in Enerdat-S d.o.o. smo razvili gonilnike za avtomatsko daljinsko branje števcev električne energije, toplotnih števcev, registrirnikov in drugih merilninh naprav. Zajeti so različni protokoli za izmenjavo podatkov; DLMS, IEC 1107, IEC 870, DIN 19244 in SCTM. Gonilniki skrbijo za branje meritev števcev, shranjevanje podatkov v MS SQL bazo podatkov ter sinhronizacijo časa med strežnikom in posamezno napravo. Sistem uporabljajo ELES, Savske elektrarne, Soške elektrarne, Elektro Ljubljana, TE Brestanica, Elektroprenos Banja Luka, Elektroprijenos Mostar, Satisch Dubai in nekaj manjših distribucij električne energije.

Za Elektro Ljubljana d.d. smo v sodelovanju z Landis+Gyr razvili tudi dodatek za programsko opremo www100 za različne izračune porabe električne energije specifične za slovenski trg. Www100 je sistem za statistične obdelave in posredovanje podatkov o meritvah porabe električne energije. Sistemu smo dodali tudi možnost napovedi porabe električne energije, kar sistem originalno ni omogočal.

Za Elektro Ljubljana d.d. smo v sodelovanju z Landis+Gyr razvili dve samostojni spletni aplikaciji. Namenjeni sta gospodinjskim odjemnikom električne energije in industrijskim odjemnikom električne energije. Z aplikacijama lahko uporabniki spremljajo lastni porabo električne energije in jo na podlagi tega optimizirajo. Spletna aplikacija namenjena industrijskim uporabnikom se imenuje SPLET.EN, spletna aplikacija namenjena gospodinjskim uporabnikom pa Spremljaj svojo porabo
Enerdat
I POSLOVNE INFORMACIJE
Domov Za podjetje Bonitetna hiša I smo razvili popolni informacijski sistem za izdelovanje bonitet gospodarskih družb. Bonitetna hiša I se ukvarja z izdelovanjem bonitet po sistemu razvitem v Dun & Bradstreet, ki je vodilno podjetje v svetu na tem področju. Sistem vključuje ročno vnašanje podatkov družb, avtomatsko vnašanje podatkov iz različnih državnih in drugih virov ter generiranje bonitetnih poročil. Poleg tega smo razvili tudi spletni portal za naročanje in vpogled naročenih bonitetnih poročil strank. Ker pa je Bonitetna hiša I tesno povezano z Dun & Bradstreet pa ta projekt vsebuje tudi sistem za izmenjavo podatkov med njimi.
SIS
Domov Za slovensko podjetje SIS smo razvili del njihovega sistema SIS Fax Suite. Konkretno smo razvili gonilnik za tiskalnik, ki omogoča pošiljanje faksov preko ISDN telefonskega omrežja.
ADRIA MEDIA,   ČZD KMEČKI GLAS,   VZAJEMNOST,   PRODOMA,   VIP
Programski paket Naročnine je sistem za vodenje naročnikov založniških hiš. Sistem vsebuje vse elemente za natančno vodenje naročnikov, plačnikov, njihovih plačil, izdajanja položnic, fakturne knjige potrebne za plačilo DDV-ja ter različnih statističnih obdelav. Program je hkrati prijazen do uporabnika in dovolj kompleksen, da omogoča popolno delo z naročniki. Kreirane datoteke z naslovnim materialom so kompatibilne z različnimi sistemi slovenskih podjetij, ki opravljajo distribucijo revij in časopisov.
Domov Domov Domov Domov Domov
domov    storitve    partnerji    zaposlitev    kontakt     prenosi
© 2007 Sintaksa d.o.o. Vse pravice pridržane.